Jacco Dros

Het Hollands Hooggebergte wordt geleid door Jacco Dros.

Na verschillende managementfuncties in media, reclame en toerisme heb ik ervoor gekozen me te specialiseren in het brengen van nieuwe toekomstmogelijkheden voor klanten. In het bedrijfsleven, maar ook in onderwijs, bij overheden en NGO’s.

Het Hollands Hooggebergte is spin in het web van een netwerk van organisaties die zich onderscheiden door hun pragmatische aanpak. Concreet en resultaatgericht. Het doel is niet om rapporten op te leveren, maar een echte oplossing die werkt.

Ik ben enthousiast, creatief en een tikje eigenwijs. Maar ik ben vooral mezelf. Authenticiteit en realiteitszin zijn een waarborg voor succes. Mijn stelregel is dat ik alleen werk aan producten waarin ik zelf zou investeren. Sterker nog: indien nodig of gewenst sta ik daar voor open.

Daarnaast zie ik organisatie-ontwikkeling als een proces dat positieve energie losmaakt. Mijn uitdaging is uw primaire proces te inspireren in plaats van te overbelasten en vertrouwen te wekken met nieuwe perspectieven voor uw onderneming.

Naast strategisch adviseur is Jacco Dros ook partner bij Sukha Texel, samen met zijn levenspartner Mariëlle Glorie. Daar kunt u terecht voor retraites, yoga, ayurvedische consulten en behandelingen, trainingsfaciliteiten en overnachten op een van de mooiste plekken van Texel. Kijk eens op www.sukhatexel.nl

Voor meer informatie kunt u hier mijn profiel bekijken op LinkedIn.

LinkedIn JACCO DROS